Η παρουσία θυρωρού στα συγκροτήματα διαμερισμάτων ή γραφείων έγινε ξανά επιτακτική λόγω της ραγδαίας αύξησης της εγκληματικότητας. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ το 75% των διαρρηκτών μπαίνει στο κτήριο από την κεντρική είσοδο η οποία είναι αφύλακτη και συχνά αφήνεται ανοιχτή. Η Pylisπροσφέρει μοναδικές λύσεις για την ασφάλεια των κτηρίων σε προσιτές τιμές.

1. Ηλεκτρονικός φύλακας: Τo προηγμένο λογισμικό της Pylis διαχειρίζεται αυτόματα σε πραγματικό χρόνο κάμερες υψηλής ανάλυσης και αμφίδρομο ήχο ώστε κανένα σημείο του κτηρίου να μην μένει απροστάτευτο και ευάλωτο σε κακόβουλες ενέργειες.

Σε σύγκριση με τα κοινά συστήματα παρακολούθησης, αυτός ο τύπος βιντεοεπιτήρησης είναι προληπτικός παρά αντιδραστικός και το Κέντρο Επιχειρήσεων της Pylis διαχειρίζεται περιστατικά κρίσεων ασφαλείας απωθώντας κακόβουλες ενέργειες την ώρα που τα παραδοσιακά κέντρα λήψης σημάτων απλώς ενημερώνουν έπειτα από μία παραβίαση χωρίς δυνατότητα διαχείρισης και απώθησης. 

2. Έλεγχος Πρόσβασης: Με τεχνολογία αιχμής, η Pylis επικοινωνεί με τον επισκέπτη στην είσοδο του κτηρίου μέσω αμφίδρομου ήχου και εικόνας. Εν συνεχεία επικοινωνούμε με το πρόσωπο μέσα στο κτήριο που ο επισκέπτης επιθυμεί να επισκεφτεί, όπως θα έκανε ένας παραδοσιακός θυρωρός. Επιπλέον, τηρήται ηλεκτρονικό αρχείο εισόδου εξόδου με στοιχεία όπως ώρα εισόδου/εξόδου, φωτογραφία προσώπου, φωτογραφια ταυτότητας κοκ, τα οποία αποστέλλονται ημερησίως στον υπευθυνο ασφαλείας του κτηρίου.

3. Ηλεκτρονική Υποδοχή: Με τη χρήση τεχνολογίας αιχμής, υποδεχόμαστε τους επισκέπτες σας μέσω αμφίδρομης εικόνας και ήχου. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Pylis, εξ αποστάσεως προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις υποδοχής για επισκέπτες ενώ παραλαμβάνει αλληλογραφία και πακέτα από προμηθευτές σας ή εταιρείες μεταφορών και εν συνεχεία τα ασφαλίζει μεχρι να τα παραλάβει ο παραλήπτης, όπως θα έκανε ένας φυσικός θυρωρός.

Προηγούμενη Εφαρμογή

Μεταφορές

Επόμενη Εφαρμογή

Βιομηχανία