Ηλεκτρονικός Φύλακας​

To προηγμένο λογισμικό της Pylis διαχειρίζεται σε πραγματικό χρόνο κάμερες υψηλής ανάλυσης και αμφίδρομο ήχο ώστε κανένα σημείο του χώρου σας να μην μένει απροστάτευτο και ευάλωτο σε κακόβουλες ενέργειες.

Περισσότερα

Ηλεκτρονικός Θυρωρός

Ο ηλεκτρονικός θυρωρός είναι το μέλλον της εξυπηρέτησης πελατών μέσω εικόνας και ήχου χωρίς την μισθολογική επιβάρυνση ενός φυσικού θυρωρού.

Περισσότερα

Ηλεκτρονικός ναυαγοσώστης

Σε κάθε πισίνα εγκαθίσταται ειδική κάμερα με τεχνολογία video analytics καθώς και ψηφιακό μεγάφωνο. Μόλις ενήλικας ή παιδί́ βρεθεί́ στην περίμετρο της πισίνας, εκτός επιτρεπόμενου ωραρίου χρήσης της, τότε ηχεί́ προειδοποιητικό́ μήνυμα, ενώ́ οι χειριστές μας στο κέντρο επιχειρήσεων που λειτουργεί 24/7, ειδοποιούν τον υπεύθυνο ασφαλείας του συγκροτήματος.

Περισσότερα

Έλεγχος Πρόσβασης​

Είτε πρόκειται για εισόδους κτηρίων, πύλη πρόσβασης οχημάτων, αποθήκες, ή οποιαδήποτε προστατευμένη ζώνη ενός χώρου, ο απομακρυσμένος έλεγχος πρόσβασης είναι η λύση που βοηθά τους πελάτες μας να ελέγχουν ποιος εισέρχεται στις εγκαταστάσεις τους και σε ποιες ώρες.

Περισσότερα

Ηλεκτρονική Υποδοχή

Γνωρίζατε ότι, κατά μέσο όρο, οι υπάλληλοι υποδοχής είναι “αδρανείς” πάνω από το 50-80% του χρόνου εργασίας τους; Η υπηρεσία ηλεκτρονικής υποδοχής της Pylis, παρέχει στους επισκέπτες άμεση εξυπηρέτηση, όποτε χρειάζεται.

Περισσότερα